در حال بارگذاری ...

برگزاری جشنواره تولید محتوای الکترونیکی
ویژه اساتید، کارکنان و دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان

مرکز هوشمند سازی دانشگاه فرهنگیان در راستای توسعه استفاده از فناوری روز دنیا در جهت گسترش آموزش های الکترونیکی و تولید محتوای آموزشی، در نظر دارد جشنواره ای با محوریت تولید محتوای الکترونیکی ویژه اساتید، کارکنان و دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان با رویکردهای جدید فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش برگزار نماید.

محورهای برگزاری جشنواره درحوزه یادگیری الکترونیکی

• محتوای الکترونیکی و بازی ها و سرگرمی آموزشی در قالب محتوای غیربرخط ، برخط ، مبتنی بر موبایل
  • فیلم آموزشی کوتاه تجارب تدریس

تبصره 1: در کلیه محورها، منظور از آموزشی، آموزش در سطح کتب درسی مدرسه است.

تبصره 2: در محور 1، محتواهای تولید شده باید تعاملی باشند و استفاده از چندرسانه ای در آن ها مزیت محسوب می شود.

تبصره 3: در ارائه فیلم آموزشی، رعایت اصول اولیه فیلم برداری در جنبه های فنی کفایت می کند و امتیازی نخواهد داشت. در این محور صرفاً انتقال تجربه موفق آموزشی مورد تأکید است و شرکت کننده باید در یک فایل پی دی اف مشروح آن را بیان نماید.

تبصره 4: بکارگیری تکنیک­های به روز و مبتکرانه نظیر واقعیت مجازی و  واقعیت افزوده در محتواهای آموزشی تولید شده، امتیاز ویژه خواهند داشت.

در همین راستا و به منظور قدردانی از شرکت کنندگان در جشنواره، ضمن صدور تقدیر نامه مکتوب برای کلیه شرکت کنندگان، به نفرات برتر (چهار نفر) در هر محور جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.

برنامه زمانبندی جشنواره:

موضوع

تاریخ

مهلت ارسال آثار و محتواهای تولید شده

7 اردیبهشت 97

داوری آثار

تا 14 اردیبهشت 97

اعلام نتایج و اعطای جوایز

هفته سوم اردیبهشت 97

نحوه شرکت در جشنواره :

• ابتدا دستورالعمل اجرایی جشنواره را مطالعه کرده سپس فرم تعهد آثار را تکمیل نمایید. (دستورالعمل و فرم تعهد پیوست اطلاعیه می باشد)
  • تکمیل فرم الکترونیکی ارسال آثار  و بارگزاری اثر تولید شده در محور مشخص
  • آپلود تصویر فرم تعهد آثار و همچنین تصویر حکم یا کارت دانشجویی در زمان تکمیل فرم ارسال آثار الزامی است.
  • کلیه آثار باید در قالب یک فایل فشرده با پسوند rar ارسال گردد. در صورتیکه فایل فشرده اثر شما دارای حجم حداکثر 64 مگابایت می باشد از داخل فرم ارسال آثار می­توانید فایل فشرده را ارسال نمایید.

در صورت عدم امکان بارگزاری اثر، هر سه مورد زیر را از طریق پست پیشتاز به آدرس زیر ارسال نمایید.

شهرک قدس- بلوار شهید محمد مهدی فرحزادی- تقاطع نیایش- خیابان تربیـت معلم- سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان- کد پستی 1939614464- دبیرخانه جشنواره تولید محتوای الکترونیکی

1) فرم تعهد اثر (آثار)

2) تصویر حکم یا کارت دانشجویی

3) اثر فشرده شده در قالب یک فایل rar

• درصورتیکه اثر (آثار) از طریق پست ارسال می شود، در تکمیل فرم ثبت نام، خالی گذاشتن قسمت آپلود اثر الزامی است.
  • آثار برتر در حوزه تولید محتوای آموزشی که همراستا با نیازهای آموزشی دانشگاه باشد از صاحبین آثار خریداری خواهد شد و واحد یادگیری الکترونیکی بصورت حرفه ای با صاحبین آثار ادامه همکاری خواهد داشت.

تلفن 87751426 و پست الکترونیکی el-festival@cfu.ac.ir پاسخگوی شرکت کنندگان محترم خواهد بود.

تعداد بازدید: 252 | آخرین بازدید: