پردیس امام محمد باقر(ع) بجنورد

ارائه بخشی از دروس دانشگاه فرهنگیان به صورت مجازی

در اجرای مفاد آیین نامه آموزشی دانشگاه مبنی بر ارائه بخشی از دروس به صورت الکترونیکی در دانشگاه فرهنگیان ارائه سه درس  سلامت وبهداشت ، صیانت از محیط زیست و آموزش و پرورش تطبیقی در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 در دستور کار قرار گرفت.

نخستین اقدام ، اجرای برگزاری کارگاه آموزشی برای معاونین آموزشی و مدیران گروه بوده است.

دکتر براتعلی منفردی راز معاون آموزشی پردیس امام محمدباقر(ع) اعلام نمود این پردیس برنامه ریزی لازم در  خصوص اجرای دروس به صورت الکترونیکی را به انجام رسانده است. استادان  این پردیس در دوره ها ی آشنایی  با نحوه آموزش الکترونیکی روز چهارشنبه مورخه 13/6/98 در محل پردیس نسیبه تهران شرکت نموده اند.

دکتر منفردی راز داشتن مهارت های پایه در استفاده از کامپیوتر و اینترنت را در استفاده دانشجویان از این کلاس های مجازی ضروری دانست.

شایان ذکر است کلاس های مجازی این دوس از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه فرهنگیان ارائه می شود. و نام کاربری و رمز عبور دانشجویان کد ملی می باشد.