پردیس امام محمد باقر(ع) بجنورد

اطلاعیه شماره 1 ثبت نام دانشجویان ورودی جدید سال 1398

با تبریک قبولی دانشجویان محترم در دانشگاه فرهنگیان  و آرزوی موفقیت؛ مراحل ثبت نام به  شرح ذیل اعلام می گردد.

1-ثبت نام غیر حضوری:  در مرحله اول دانشجو از طریق سامانه گلستان  به آدرس    education.cfu.ac.ir           بایستی مدارک مورد نیاز را در سامانه بارگذاری نماید وپرینت  تاییدیه ثبت نام غیر حضوری را از سامانه دریافت نماید.

2-ثبت نام حضوری: دانشجو پس از ثبت نام غیر حضور ی ، با همراه داشتن  مدارک مورد نیاز ذیل را در تاریخ های مشخص به دانشگاه  مراجعه نماید.

زمان ثبت نام غیر حضوری و ثبت نام حضوری و همچنین نام کاربری و رمز ورود سامانه گلستان متعاقبا اعلام می گردد.

مدارک مورد نیاز ثبت نام دانشجویان ورودی جدید

1- پرینت قبولی (از سایت سازمان سنجش دریافت شود)

2- کارنامه اولیه کنکور

3- تاییدیه ثبت نام غیر حضوری

4-اصل شناسنامه و تصویر از تمام صفحات آن.

5- اصل کارت ملی و تصویر از روی و پشت آن.

6- اصل مدرک دیپلم ( گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه ) و تصویر آن.

7- هشت قطعه عکس 4*3پشت نویس شده ( عکسی که مطابق با عکس سایت سازمان سنجش  باشد).

8-اصل نامه انصرافی از سایر دانشگاه ها در صورت تحصیل

9-اصل و تصویر گواهینامه دوره متوسطه(دیپلم)یا اصل گواهینامه موقت دوره متوسطه(دیپلم).

10-اصل کارنامه دوره سه ساله متوسطه نظام جدید که نمرات کتبی و معدل کل درآن درج شده و به مهر و امضاء مدیر دبیرستان وآموزش وپرورش منطقه مربوط، ممهور شده باشد و همچنین تمبر الصاق شده باشد و کپی آن.

11- اصل کارنامه  دوره متوسطه به تفکیک سال با مهرو امضا

12-تأییدیه تحصیلی دیپلم (از دفاتر پیشخوان دولت اخذ شود.)

13- اصل و تصویر گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی ویا گواهی آن

14 -اصل و تصویر کارنامه دوره پیش  دانشگاهی که نمرات کتبی و معدل کل درآن درج شده و به مهر و امضاء مدیر دبیرستان وآموزش وپرورش منطقه مربوط، ممهور شده باشد و همچنین تمبر الصاق شده باشد .

15- تأییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی (از دفاتر پیشخوان دولت اخذ شود.)

16- اصل مدرک کاردانی پیوسته برای فارغ التحصیلان فنی وحرفه ای وکاردانش ( به جای مدرک پیش دانشگاهی قابل قبول است).

17- اصل معافیت تحصیلی و یا اصل کارت پایان خدمت

18- کارنامه مرحله ی اول کنکور سراسری( از سازمان سنجش دریافت شود)

19- مدارک ایثارگری و شاهد

اصل حکم کارگزینی و تعهد محضری و مجوز ادامه تحصیل از اداره آموزش و پرورش محل خدمت. ( لازم به ذکر است این مدارک پس از ثبت نام قطعی دانشجو در دانشگاه و فراخوان اداره آموزشپرورش محل خدمت جهت تشکیل پرونده پرسنلی پیگیری شود.)