پردیس امام محمد باقر(ع) بجنورد

کوهپیمایی دانشجو معلمان و کارکنان دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی به مناسبت هفته تربیت بدنی

در راستای تقویت و ارتقائ سطح آمادگی جسمانی و روحی دانشجو معلمان ، و به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی برنامه همایش کوهپیمایی دانشجویان و کارکنان دانشگاه فرهنگیان برگزار گردید. در این برنامه که به همت واحد تربیت بدنی پردیس امام محمد باقر(ع) برگزار گردید 50 نفر از دانشجو معلمان  و کارکنان اداری پردیس و مدیریت استان شرکت نمودند .

دکتر صفرزاده ضمن تبریک ایام گرامیداشت هفته تربیت بدنی ، با ابراز خوشحالی از حضورکارکنان در کنار دانشجو معلمان این حرکت  را در راستای تقویت همدلی و تربیت معلمانی نیرومند و با اراده توصیف نمودند و با تایید بر برنامه ریزی و تکرار برنامه های مشابه در راستای همگانی کردن ورزش بین دانشجویان  از برنامه های تربیت بدنی مسابقات فوتسال ، والیبال ، تنیس روی میز نام بردند .

همچنین دکتر لنگری سرپرسست پردیس امام محمد باقر(ع) که در صعود دانشجو معلمان  به قله بابا موسی بجنورد ، دانشجویان کوهنورد را همراهی نمودند بیان داشتند برنامه های پردیس به سوی دانشگاهی پویا ، فعال با مشارکت همه جانبه دانشجویان در اوقات فراغت و عرصه تربیت بدنی  در رشته های مختلف ورزشی می باشد.

لازم به ذکر است در حاشیه برنامه  کوهنوردی دانشجویان پس از صعود به قله باباموسی حضور در پارک ملی باباامان و صرف پذیرایی نهار بود.